Monday, December 6, 2010

Emm...azam tahun baru????

Dah lama tak mencoret sesuatu dilaman blog ni...berbulan2, ...
sempena menjelang nya tahun baru Hijrah 1432..esok...rasa2 nye nak buat azam baru nak aktifkan balik coretan kat laman log hi...he..he...boleh berjaya ke? mudah2an dan insyaallah.

Cerita mengenai hal2 pengajian PhD....setakat ni Alhamdulillah dengan izin Allah jua semuanya berjalan dengan lancar dan mengikut perancangan...MAHA AGUNG DAN MAHA SUCI ALLAH, TERIMA KASIH ALLAH. Dah tak lama lagi dah...hanya tinggal 176 hari saja lagi dari tarikh coretan ni dibuat. Progress report...sedang pulun menulis chapter 4 dan akan diikuti dgn chapter 5, seterusnya kemaskinikan balik semua chapter....emm...banyak lagi tu...

Menghitung hari ke 16 Disember utk dptkan maklumat mengenai......mudah2an berjaya...restuilah hambamu ini ya allah.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)